MOTORLU ARAÇLAR VE ULAŞTIRMA TEKNOLOJİLERİ BÖLÜMÜ

Öğrencilerimize Oryantasyon Etkinliği

09.10.2023 11:34

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında Üniversitemiz Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümü, Raylı Sistemler Yol Teknolojisi programına yerleşen 1. Sınıf öğrencilerimize yönelik 05.10.2023 Perşembe günü tanışma ve oryantasyon etkinliği düzenlenmiştir. Sınıf ortamında ve kampüs yerleşkesi içerisinde gerçekleşen etkinliğin sunumu 1. Sınıf Danışmanı Öğr. Gör. Anıl RIDVANOĞULLARI, tarafından yapılmış olup, Böl. Bşk. Öğr. Gör. Dr. Arif KARADAĞ ve tüm bölüm öğretim elemanlarımız etkinlikte hazır bulunmuştur. Etkinlikte üniversite ve birimimizde ki tüm eğitim-öğretim faaliyetlerinde ki resmi iş/işleyişin en detay ayrıntısına kadar üzerinde durulup akabinde sırasıyla UZEM, 1. Merkezi Derslikler, Öğrenci İşleri ve Uluslararası İlişkiler, SKS, ÖSYM, 1071 Malazgirt Kongre Merkezi, Kütüphane, KARGEM, 2. Merkezi Derslikler ve Yemekhane birimleri ayrıntılı bir şekilde öğrencilere tanıtılmıştır.