MOTORLU ARAÇLAR VE ULAŞTIRMA TEKNOLOJİLERİ BÖLÜMÜ

Mart Ayı Rutin Bölüm Toplantısı

04.03.2024 23:14

Bölümümüz 2023-2024 Eğitim Öğretim Bahar Yarıyılı mart ayı toplantısı, bölüm öğretim elemanlarının tamamının katılımı ile gerçekleştirildi. Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Dr. Arif KARADAĞ başkanlığında yapılan toplantının gündem maddeleri;

1) Bölümümüze Ek 1 madde ve yatay geçiş ile gelen öğrencilerin durumlarının değerlendirilmesi.

2) Devam eden ders dönemi ve derslerin uygulanması ile devam devamsızlıklarda bölüm uygulama birliği.

3) Bologna ders içeriklerinin kontrol edilmesi ve varsa eksikliklerin giderilmesi.

4) Dönem sınav tanımlamalarının yapılması.

5) Eğiticilerin eğitimi sınav sonuçları üzerine kısa bir değerlendirme.

6) Danışman hocaların öğrencileri ile aylık toplantılar düzenlemesi.

7) Doktora süreci devam eden bölüm hocalarımızın bulundukları aşamalar ile ilgili bilgi edinimi.

8) Dış paydaş görüşmeleri için gerekli kurumların ya da kurumun ayarlanması.

9) Müfredat değişikliği için gerekli hazırlıkların en geç Nisan ayına kadar yapılması.

10) Seçmeli derslerin revizyonu ve yeni seçmeli derslerin havacılık alanından olması.

11) Sınav programlarının program başkan tarafından hazırlanması.

12) Görev dağılımlarının görüşülmesi.

13) Ramazan ayında öğrencilere yönelik Ramazan’ın ruhuna uygun programların yapılması.

14) Bölüm kurulunda alınan kararların bölümde derse giren üretim elemanlarına duyurulması ve gereğinin yapılmasının istenmesi.

Şeklinde görüşüldü ve alınan karar uygulanması için görüş birliğine varılarak toplantı sonlandırıldı.