MOTORLU ARAÇLAR VE ULAŞTIRMA TEKNOLOJİLERİ BÖLÜMÜ

Dış Paydaş Görüşmesi

31.03.2024 14:46

Okulumuz Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümü Raylı Sistemler Yol Teknoloji Programı ile Ulaştırma Hizmetleri Bölümü Raylı Sistemler İşletmeciliği Programı öğretim elemanları 29.09.2024 Cuma günü TCDD 5. Bölge Müdürlüğüne bağlı 55. Yol Bakım Onarım Şefliği ve TCDD Taşımacılık A.Ş. 5. Bölge Müdürlüğüne bağlı Muş İstasyon Şefliği birimlerini ziyaret etti.

Yapılan ziyaret ile 2023 yılında iki kurum arasında imzalanan protokol kapsamında üniversitemiz atölyeler bölgesine yapılacak olan demiryolu örneğinin planlanması, faaliyet takviminin oluşturulması ve yaz döneminde stajyer öğrencilerin eğitimleri konuşuldu.

TCDD ve TCDD Taşımacılık A.Ş. yetkilileri kurum öğretim elemanlarının ziyaretinden memnun olduklarını, bu gibi ziyaretlerin öğrencilerin eğitim, istek ve taleplerinin karşılanmasında işlerin kolaylaştırıldığını ifade etmişlerdir.

İki kurumun da memnun olduğu bu görüşmeler kapsamında dış paydaş görüşmeleri tamamlanmıştır.